Forside Klubben Sailfish18 Forum Marked Nyheder
Referat af Sailfishtræf d. 20-23 juni 2009 fra Rungsted havn

Fredag aften mødtes formandsparret Palle og Birthe med ”passiv medlemmer” Steen, Bodil, Preben og Lisbet i godt vejr; men med truende skyer. Det fik os til at vælge et overdækket grillsted med læ til aftenens hygge.

Vi nåede at grille og spise alt, Kina rejer, pil selv rejer og bøffer, og sad ved kaffen, da regn og hagl væltede ned og gjorde os opmærksomme på, at overdækningen kun var brædder med mellemrum og regnen styrtede ned på os. Et lyn slog ned i nærheden. De tre paraplyer kom op; men ak. Bodils paraplyspids vendte ned i Prebens vinglas og det blev ikke bedre da spidsen blev vendt, for den blev vendt så den ledte vandet ned af nakken på Preben. Der var hurtig enighed om, at gå hver til sit. Vi tog afsked med Bodil og Steen.

Lørdag formiddag spejdede vi forgæves efter medlemmer ved slisken og ringede i første omgang uden resultat til kasserer Carsten med bøfferne og Finn, som ville sejle direkte fra Helsingør til Rå med nyopgravede kartofler. Palle fik kontakt med Finn og aftalte, at han skulle komme til Rungsted i bil, da vejret med kastevinde ikke var godt til at sejle gennem Helsingørs færgeruter i. Så var kartoflerne da i land.

Senere fik vi kontakt med Carsten, som i en H båd kom sejlende fra Kalkbrænderihavnen sammen med Ulrik. Vinden var bedre til sejlads langs kysten. Da de nåede Rungsted havde de spist frokost, så vi andre spiste vor mad ved et fællesbord og efter at have set en udstilling med Ferrari biler på havnen, sejlede Carsten og Ulrik hjem igen. Carsten skulle passe barnebarn.

Efter kaffe med jazz fra en nærliggende restaurant, sejlede vi en tur langs kysten. Så blev det da lidt sejlertræf. Vi fik en herlig grill aften og de mørke skyer holdt tæt.

Søndag morgen sejlede 3 både til Rå. Vi nød vor frokost og en kaffetår og gik ind til byen, hvor vi tog afsked med Birthe og Palle, som ville blive til næste dag. Vi sejlede hjem med truende tordenskyer, som dog blev hvor de var.

Lisbet