Forside Klubben Sailfish18 Forum Marked Nyheder
Referat Lynæstræf 2012

Skuffende deltagelse til 35 års lynæstræf, kun én båd kom.

Vi havde forventet større tilslutning til årets træf, da det var det 35., men da der kun var 7 tilmeldinger til aftenens middag, måtte vi afbestille planlagte buffet, der krævede mindst 10 pers.

Vejret var ellers flot med sol og svag vind, men den eneste båd der dukkede op var nr. 510, der kom sejlende fra Rørvig med Bjørn, Hanne og Martin Knudsen. 523 Hans og Annelise Kofoed kom kørende med campingvogn, og Kurt Roed 677 kom med Rørvig Hundested færgen.

Bjørn Hanne og Martin var noget skuffede, de havde glædet sig til den årlige kapsejlads, der desværre ikke blev til noget i år. 
               
Vi havde dog en hyggelig dag med frokost, kaffe lidt sang og musik og sailfish snak gennem 35 år.  Hen på eftermiddagen sejlede 510 Knudserne tilbage til Rørvig med Kurt, der havde sin bil stående ved færgen.

Tilbage var så os selv Palle og Birthe og Hans og Annelise. Da der ikke var bestilt middag, kørte vi hurtigt til Hundested købte ind og fik lavet en dejlig middag m.m. i klubhusets fine køkken  Da Birthe havde dækket bord til flere, end der var mødt op, havde jeg en krævende opgave med at gå rundt og skænke op til ”alle gæsterne” og efterfølgende tømme glassene hele bordet rundt (90 års fødselsdagen om igen).

Vi havde en dejlig aften, hvor medlemmerne takkede formanden med frue for arrangementet, med en dertil hurtig komponeret sang.

Søndag morgen mødtes vi til morgenkaffe, hvor Steen Lemming og senere Ejgild Skibild kikkede ind. Vi tog så afsked og håbede, vi kunne mødes næste år med noget større deltagelse, det ville være kedeligt hvis klubben helt skulle uddø, der er endnu nogle ildsjæle tilbage. Med eller uden både har man en pragtfuld weekend, hvor man kan dele ens erfaringer med sin Sailfish.

                                                                         Palle