Forside Klubben Sailfish18 Forum Marked Nyheder
Træf og ture

Det er sejlturene der gør det sjovt at have en Sailfish. Her kan der følges med når vi tager afsted på forskellige ture. Enten i flok eller blot en god tur med familien.Sverigeturen 2006

En minitur til Sverige på 3-dags varighed.

Sailfish træf LYNÆS 2006
 


Grækenlandturen 2002

I 2002 var 3 Sailfish godt en måned i Grækenland. Vi var 3 par der tog af sted. John og Mary i Queen Mary, Carsten og Helle og 3 store hunde i Miaru og Preben og Lisbet i Kadence.
     Vore første planer gik på Kroatien, men det viste sig at kræve mange tilladelser og penge, så vi valgte Grækenland, hvor Carsten og Helle havde været før. Når man holder sig fra større havne, bliver man ikke krævet for havnegebyr. Den sejlerferie blev vor billigste ferie.
     Via internettet blev billetagenturet KAVI på Kreta kontaktet og vi fandt en afgang for alle tre vogntog fra Venedig til Patra på Peloponnes på hen ved 32 timer. Hjemturen bestilte vi fra Igumenitza til Venedig.
   Vi overnattede i bådene på en ausidigt liggende parkeringsplads i Tyskland, idet vi var 3 både og havde hundene til at holde vagt og igen nedenfor Brennerpasset på en sikret parkeringsplads for lastvognstog. Vi kom i god tid før afgang kl. 19.00 i Venedig.
     På færgen camperede vi sammen med campingvogne på det store åbne vogndæk med udsigt over Adriaterhavet og frisk luft og egne badeværelser på etagen. Vi nød udsejlingen fra Venedig med udsigt over hele den smukke Venedig bys havnefront og senere den tidligere Jugoslaviens kyst.